Retourbeleid

Retournering van producten

Beddengoedparadijs streeft naar volledige klanttevredenheid. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je de producten retourneren of omruilen, onderhevig aan de voorwaarden van ons retourbeleid.

Retourneren of omruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Neem vooraf contact op met Beddengoedparadijs om de retourzending aan te melden.

Retourneren kan, op eigen kosten en via een koerier naar keuze, naar ons adres:

Beddengoedparadijs

Wijnbouw 3

3991NL Houten

LET OP! Wij adviseren om je retourpakket altijd met een track en trace code naar ons te versturen. Mocht het pakket kwijtraken kan er een onderzoek gestart worden bij de bezorgdienst

Voorwaarden voor Retourneren of Omruilen:

  • Het dekbeddengoed moet ongebruikt, ongewassen en in de originele verpakking worden geretourneerd.
  • Retourzendingen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en kaartjes.
  • Beddengoedparadijs behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden.

Indien het ontvangen product defect is of niet aan de verwachtingen voldoet, neem dan onmiddellijk contact op met Beddengoedparadijs. Defecte producten worden zo snel mogelijk vervangen of vergoed.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beddengoedparadijs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene voorwaarden.